Hírek / Kiállítások

Kennelünkből, a "C" alom egyik kutyusa, Lions of Danube Change Your Life "George" részt vett a Komáromi ReStart Show-n és büszkén képviselt minket.

Lions of Danube Champion a "C" alom utólsó babája is megérkezett új szerető családjába, Angliába. Kedves gazdijai nagyon sokat vártak rá. Bella egy nagyon barátságos, kedves és okos kislány. Köszönjük a zökkenő mentes és biztonságos szállítást Kurucz Tamásnak és az OdaKutya csapatának. Hosszú és boldog életet kívánunk.

Az év sikerei

2020.12.31

Idén ismét sikeres évet zártunk! Büszkék vagyunk kutyáinkra.

2020-as év utolsó kiállítása nagyon kedvezően alakult, ahol Poromon növendék osztályban kitűnő I. (1/3) CAC, CACIB, BOB (fajtagyőztes) Derby Winner és legszebb Derby Winner címeket ért el. Mindezt kítűnő temperamentuma és ringdesszúrája nélkül nem teljesülhetett volna. Köszönjük e megtisztelő bírálatot a nemzetközileg elismert küllembírónőnek,...

A délelőtti Speciális kiállításon kitűnő I. CAC címet értünk el, köszönjük Juhász Istvánné bírónőnek. A délutáni Klub kiállításon kitűnő I. CAC, Fajtagyőztes és Klub győztes 2020. címet értünk el! Köszönjük a kimagasló bírálatot Vladimir Piskay (SK) nemzetközi bíróúrnak.

Pápa CACIB

2020.06.21

Its My Love Sophie- 2x Exc I., 2x CAC, 2x CACIB, 2x BOB

Sikeres hosszú hétvégét zártunk. Poromon mindegyik nap nagyon ígéretes I., legszebb kölyök címet ért el. Hálásak vagyunk Tarján Annamári és Mrs. Loise Wilson (ZA) bírónőknek és Mr. Zaur Agabeyli (AZ) bíróúrnak!

Karcag 2xCAC

2019.09.28

Délelőtti CAC kiállításon nagyon ígéretes, best puppy címet értünk el és a délutáni CAC kiállításon is. A délelőtti best in show programban Junior Handlerben 3. helyezést értünk el.

Kecskemét CAC

2019.09.22

Nagyon ígéretes I. címet értünk el, köszönjük a bírálatot Erdős László bíróúrnak.

Poromon első kiállítása a Székesfehérvári CACIB show volt, ahol nagy sikert aratott. Nagyon Ígéretes I. címet és Legyszebb Minor Puppy Címet megkaptuk, köszönjük a tiszteletre méltó bírálást Miklós Levente FCI bíróúrnak. Ezt követősen várakoztunk a Minor Puppy Best In Showra, ahol be kerültünk a szűkítésbe és első helyen végeztünk, köszönjük...

Poromon június 6-án éjjel kettő órakkor érkezett meg hozzánk, köszönjük a kiváló szállítást Anna Brugmansina. A következő hetekben nagy iramban gyakoroltuk az első kiállításra.

Broken Hill's Heart Magnum első kiállítása és természetesen nekünk is az első. Magnum nagyon jól szerepelt Exc. I. (1/2) CAC CACIB és BOS címet ért e, nagyon büszkék vagyunk rá.

©Lions Of Danube Chow Chow kennel,  7100 Szekszárd-HU
 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el